joutacoaching

De drijvende kracht achter joutacoaching ben ik, Renie Jouta.
'Jou ta' is Fries voor 'geef toe'.
Door toe te geven aan mezelf heb ik ervoor gekozen om van mijn passie mijn beroep te maken.
Gedurende 35 jaar was ik werkzaam bij Postkantoren BV, waarvan de laatste jaren als mobiliteitscoach, adviseur en trainer bij het Postkantoren Mobiliteitscentrum in Zwolle. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van medewerkers.

Na verscheidene cursussen en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en training, heb ik in 2007 joutacoaching opgericht.

Ik doe mijn werk vanuit zingeving met veel betrokkenheid, plezier en enthousiasme.
Mijn kernwaarden zijn authenticiteit, nieuwsgierigheid, openheid, eerlijkheid, humor en daadkracht.

Door te luisteren ben ik in staat vragen te stellen die je aan het denken zetten. Ik houd daarbij rekening met jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten, interesses, waarden en ambities. Mijn vasthoudendheid en resultaatgerichte aanpak zorgen ervoor dat je weer verder kunt op jouw pad.

"De windrichting kun je niet veranderen, echter de stand van de zeilen bepaal je zelf!"

Missie en Visie

Mijn uitgangspunt bij het coachen is dat mensen altijd een keuze hebben, zelfs als zij zelf het idee hebben vast te zitten. Ik ga ervan uit dat er altijd meer mogelijkheden zijn om het leven vorm te geven dan je nu kunt bedenken.

Voor mij telt wat ik eraan kan bijdragen dat je je prettig voelt in het leven, je talenten kunt ontplooien en de balans vindt die het leven de moeite waard maakt.

Het antwoord op jouw vraagstuk heb je onbewust al. En om dat antwoord te ontdekken is inzicht nodig. Mijn rol hierin is jou te ondersteunen en je in staat te stellen je eigen koers te kiezen. Ik ben van mening dat je alleen sturing aan je leven kunt geven wanneer er verbinding is met wie je werkelijk bent.